Monday, 31 December 2012

Header free dan review blog : 3 pengomen terawal

Assalamualaikum semua . Nampaknya , Arni ada jugak buat header free neyh ekk . Tapi , tak tahu lah ada yang nak join ke tak nak . Tapi , benda neyh Arni tak buat lama sangat . Kalau dah cukup 3 orang komen baru Arni akan buat header dan review blog dia . Arni buat sekarang & tamat tepat pukul 3 : 30 esok . Tapi Arni umumkan pemenangnya tak tahu bila . Maybe esok . Sebab , nak dekat sekolah . Tak boleh banyak online . So , kalau harini dah cukup tiga komen lagi cepatlah Arni umumkan pemenangnya . Oke , syaratnya :-

Korang kena komen dekat entry neyh macam neyh :-

Doodle : *bagi url yang betul* Boleh search kat mana jerk 
Tajuk di header :
Link blog :
Animated atau tak 

Cara pemilhan pemenang

3 orang pengomen terawal

Senang jer kan ? Jom join . Sambil buat header , sambil review blog . Jom join !


Nota : Kalau korang rasa header korang dah comel , korang tak nak Arni bagi header pon boleh . Maksudnya , Arni just review blog korang & tak payah bagi header .


10 comments:

Sue PeLik said...

haiii awak! :) hurmmm kalau dapat di review pun dah cukup! nakkkk jugak dapat review cam orang lain! oleh gadis pink. hehehehe

#simple and nice contest! :)
http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/

Nurul Anisah said...

Join ^_^

Tulisan di header:Nurul Anisah
Font:Adam Gorry
Warna:#FF75CD
Link blog:http://anisahnurulanis.blogspot.com/

Mrs. Sarah said...

Doodle : http://2.bp.blogspot.com/-ALXqiPfA3as/UNx5i6H8JuI/AAAAAAAAQwg/wLFD22FFSjg/s1600/Balqis+Sarah.png
Tajuk di header : Prom15 to 13elieve
Link blog : http://balqis-sarah.blogspot.com
Animated

eymasu said...

saya nak..hehe..(^_^)

Doodle : http://www.tridifashion.com/dj-includes/dj-images/img_header/korean-drama-header.png

Tajuk di header : dunia korea dan eymasu pastu ada synopsis,trailer,song,link drama..

Link blog :http://www.eymasushoppe.blogspot.com/

eymasu said...

awak boleh buat 3 drama je boleh tak..saya carik orang tak ramai dlam drama..boleh tak??

HAJAR said...

Wah..dah ramai join..Tak de chancelah mc ni..
Review blog saya jekla..Boleh tak??hehe..[sambil buat muka comel..]

Ain Nadia said...

Hi , nak join tapi mcm dah lambat je . Anyway , try jelah .. hikhok :) . Dapat review pun , okayy :D

Link blog : ain-nadia.blogspot.com/

eymasu said...

saya nak cerita ini..boleh tak..(^_^)

full house take 2: http://shortcutmusic.com/wp-content/uploads/2012/10/Full-House.png

the innocent man: http://2.bp.blogspot.com/-J0rfSLmxZh0/UGbEIKAzAnI/AAAAAAAADjU/I4t-w82lgIg/s1600/Innocent+Man+OST+Part+1+--alisanindya.blogspot.com--.jpg


flower boy ramyun shop: http://4.bp.blogspot.com/-b3tUAybgWZQ/TyVtEjlhJtI/AAAAAAAAAxI/02d3Oxai0Q8/s1600/2011-November-FlowerBoyRamenShop.jpg

e_OnE said...

Saya nak Jugak Review,Semalm Laptop xdapat bukak,rugi nye,hope2 dapat review....

Mrs. Sarah said...

Bukan... Prom15e to 13elieve. Macam bawah header saya tu..