Friday, 28 December 2012

Habuk

Assalamualaikum semua . Dah berhabuk blog neyh . Dah lama tak update blog , yerlah macam mana nak update kalau sebok jer . Lagipun Arni risaukan  periksa UPKK tahun depan . Siapa dah UPKK ? Susah tak ? Dup dap dup dap jantung neyh . Aduhh , lagi brape hari jer nak sekolah . Kalau tahun lepas nak pergi sekolah bukan main tak sabar lagi . Tapi tahun neyh , takde mood langsung nak sekolah . Rasanya macam demam dah , sebab banyak main hujan . Hope sangat tak demam lahh . Walaupon Arni tahu , kalau demam tak payah pergi sekolah kan ? Yerlah , nanti pelik pula orang tengok baru hari pertama , dah tak hadir . Masa akhir tahun , boleh lahh . Hehe , lagipun Arni takut siapa guru kelas Arni tahun depan . Hope sangat , cikgu yang baik . Tak nak cikgu yang garang . Nampaknya , dalam 2 tahun Arni tak berblog lahh . Yerlah , tahun depan UPKK , tahun 2014 nanti UPSRA pula . Kena fokus lahh neyh . Selamat Tinggal blog yg tercinta . Jaga diri baik2 taw . Hehe , bye semua . Assalamualaikum . ^o^

8 comments:

Mrs. Sarah said...

UPKK mmg senang, tpi yg susah punya tu Bahasa Arab. Kena jawab dengan bahasa arab tau. hehe adik sabar je la ye. saya sekarang ni risau UPSR 2013. alahai~ kena la study~ T-T

e_OnE said...

Bestlah Dpaat Blogwalking snie,,mcam mne ehh nk dapat follower bnyak ehh

Aimie Mimot said...

Anda di tag ; http://strawberrychocolateofsyamie.blogspot.com/2012/12/gempak-giveaway-by-farah-puteri-ain.html

TiraHime said...

Good luck UPKK t ok. btw, kak tira follow twitter adik and blog. klu sudi follow lah twitter and blog akak ye ^_^

Arni vanilla said...

@Mrs. Sarah Betul ke senang ? Takut betullah . Btw , goodluck kat awk untuk UPSR :)

Arni vanilla said...

@e_OnE Hehe , saya bukan pandai sangat , kena bayak berblogwalking lahh :)

Arni vanilla said...

@Aimie Mimot InsyaAllah , kalau ada masa .

Arni vanilla said...

@TiraHime Okey :)