Sunday, 9 December 2012

Yeah ! Syoknya .


Wahh ! Seronoknya . Tak sabarnya nak tunggu hari selasa . Btw , sorry Arni tak boleh bagitahu hari neyh kenapa happy semacam . Best sangat . Sesiapa suka durian ? Ehh , jomlah datang rumah Arni , bnyk durian . Tapi , sebenarnya masa taip post neyh sedih sangat . Sebab dah putus kawan dengan kawan yg paling baik . Arni  tak tahu kenapa kitaorang bergaduh . Arni taknak mengumpat panjang dah k. kbye . Hari neyh ak tahu nak taip ape k . So , taip neyh pon cukup lahh kan ? Hehe

6 comments:

Nur Amalina Maisarah said...

kalau sayang persahabatn tu cube lah mengalah :)
sebab pernah je gaduh ngan kawan die salam but me yg kena mngalah n pujuk die sbb sygkan die :) sekadar nasihat

Arni vanilla said...

Bukannya tak nak mengalah , tapi dia tak pernah nak cakap dengan saya . Kitaorang bukan bergadoh macam samseng . Cuma bergadoh biasa . Mungkin dia sebok , Takpelah

Nurul Iman said...

kenapa putus kawan.?
mcm mana pun slh kwn, kalau kita sygkan dia, satu hari nanti kita akan berbaik kembali.
mengalahlah ye even bukan slh kita

Arni vanilla said...

Herm , tak tahulah . Saya dah mengalah dah ponn . Tak tahu bila nak berbaik . :/

Niena Sofea said...

Salam .. Niena singgah & follow kamu .. =)

Arni vanilla said...

Thanks :)