Sunday, 31 March 2013

Topup Giveaway #3

12 comments:
Assalamualaikum semua ! Esok nak sekolah dah , jadi sebelum tuh nak join segmen lahh :)
*Saya guna celcome taww
*Klik banner di atas untuk join

#2 Topup GA by NAJAH

10 comments:

*Klik banner di atas untuk join 
Saya guna celcom taw , hehe :)
Join , jangan tak join hehe :)

Saturday, 30 March 2013

SEGMEN:RAMAIKAN FOLLOWER BLOG 2013 BY NurulFHMT!

30 comments:
Assalamualaikum semua . Alhamdulillah , harini Arni dapat join segmen lagi :) . 
Opps , sebelum tuh Arni nak tunjukkan bukti yang Arni dah like & follow blog Nurul :) .

*Klik banner untuk join okey .

Review blog : Follower ke 400

4 comments:

Assalamualaikum semua ! Cuti sekolah neyh dapat naikkan follower lagi . Walaupun tak banyak , tapi okeylah tuh . Sebab Arni jarang online . Simpatilah kat Arni neyh , hehe . Okey jom kita tengok siapa follower ke 400 neyh :) .  Namanya , Nur Najihah . Umurnya 16 tahun . Tinggal di mana ? Tanyalah dia :p . Haha , blog dia neyh comeii . Kawaii ! Sukanyaa , *chewah . Hewhew,
Arni ada jugak terbaca cerita yang dikongsikan . Nak tahu tajuk apa ? Tajuknya adalah , kubur yahudi di Penang . Tak sangka pulak , haissh . By the way , thanks sebab kongsikan cerita itu :) . 


http://yayaomeyy.blogspot.com/

*Itulah blog dia
*follow jangan tak follow




Friday, 29 March 2013

Segmen : Tambah followers by Nurul

11 comments:
Assalamualaikum semua . Harini Arni join segmen lagi . Hehe , korang join taw !




*tekan banner di atas untuk join :)


Segmen suka-suki

2 comments:


*Klik banner diatas untuk join okey :)

Thursday, 28 March 2013

Video Gila-gila popular

No comments:
Assalamualaikum semua . Hehe , dapat update blog lagi ! Yeyey , *macam kanak2 ribena pulak . Haha , cuti sekolah minggu ni , Arni pergi shopping jerp . Tak balik kampung pon :) . Tapi best jugak :p . Sebab , ramai sedara Arni datang rumah . Buat macam hotel pulak . Haha , Arni main lah peperiksaan . Main dengan diorang . Cikgu 3 orang , murid2 8 orang . Main belajar2 dengan sukan . And then , buat periksa . Siapa dapat nombor satu , dapat hadiah . Haha , ni Arni ada video dia .
Dalam bilik Arni bersepah sikit .  Yang ni gambar orang yang menang tempat pertama , kedua dengan cabutan bertuah yang sangat beruntung . Hehe , -.- . Semoga terhibur .




Baju merah & oren tuh , adik Arni . Baju pink tuh pulak kawan adik Arni . Sedara Arni yang lain malu nak bergambar . Hehe , masa nyanyi lagu tuh diaorang malu . Anyway takpelah , lepastuh keesokannya adik Arni gaduh pulak dengan kawanya yang baju pink tuh , Lepastu , sempat lagi dia suruh orang rakam dia tengah marah , tengok ni .

Tuesday, 26 March 2013

Rindunya !

2 comments:
Assalamualaikum semua  :) . Ohh , terasa bagai berpuluh2 tahun tidah membuka blog kesayangan ini . Tapi sebenarnya hampir dua bulan Arni tak buka blog , tapi terasa bagai bertahun2 tidak buka blog . Ohh , rindunyaa ! Tapi , itulah hakikatnya . Tahun ini tahun yang tak boleh nak relaks dah . Kena berusaha sebab makin lama , makin merosot keputusan Arni . So , I'm sorry because I can't open my blog during this year . Wah , speaking pulak . Entah betul tidak , hehe :) . Arni sebenarnya  nak berusaha , tapi ... takpelah . Tak jadi nak cerita :) . Biarlah Arni kongsikan cerita itu dengan pakwe Arni . Arni jumpa dia nanti masa Zohor . Allah S.W.T :) . Herm , nak cakap apa lagi yerp ? Tak tahu nak cakap apa dah ? Okeylahh korang , bye !