Sunday, 30 December 2012

Dugaan demi dugaan

Assalamualaikum semua . Fuhh , penat harini baru balik dari pahang semalam . Arni tak tahu lahh nak cakap apa dah , sebab Arni malas sangat nak sekolah . Tak payah sekolah , tak boleh ker ? Oke tapi Arni rasa neyh hari terakhir Arni update untuk tahun neyh . Arni mungkin akan meninggalkan blog neyh . Oke , berbalik kepada tajuk . Dugaan neyh tak datang pada Arni , tapi dekat saudara Arni . Walaupun dugaan tuh tak datang kat Arni , tapi Arni kesian tengok saudara Arni . Sebab satu persatu , keluarga dia sakit . Mulanya , suami kepada anak yang sulung *a.k.a. abang ipar*, dia accident . Kaki dia kena oprate . Bahaya jugak taw , sebab dah empat kali dia kena oprate sebab doktor asyik salah masukkan ubat . Lepas neyh , kalau dia salah masuk ubat lagi kaki dia kena potong . Kesian dia , tak tahulah macam mana doktor boleh salah masuk ubat . Lepastuh , 2 bulan kemudian mak dia pulak sakit . Sakit apa ntah . Arni tak ingat pulak . Lepastuh , ayah dia pulak sakit . Ayah dia sakit baru jer 4 hari lepas . 28.12.2012 kalau tak silap . Ayah dia sakit strok . Satu persatu sakit . Arni kesian kat dorang . Oke , just itu jer yang Arni nak share dengan korang . Oke , baii .

2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

dugaan itu adalah dari Allah SWT... semoga mereka tabah menghadapi dugaan dan juga ujian dari Allah SWT...

btw...Selamat Tahun Baru adik... eh jangan x sekolah tau...

Arni vanilla said...

@Farah Waheda Wahid Hehe , semoga mereka tabah . Selamat Tahun baru kak :) . Kalau boleh tak nak jer lah sekolah .