Friday, 31 May 2013

Mini Giveaway by Najwa Ayuni.

No comments:
*Klik banner untuk join


Assalamualaikum ! Harini nak join satu Mini Giveaway , rasa bosan pulak pukul 2 : 00 pagi niy . Takde kawan ponn . Tapi , kat FB 30 orang online . Cuma Arni sekarang jarang main FB dah . Selalu main blog jer . Herm , tuh jerlah . Opp ! Tunggu , Arni harini rajin sangat nak bagi bukti . Entah kenapa , Arni pun tak tahu . Hehe !




Magsa tag :-
  1. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/
  2. http://sitizawiah95.blogspot.com/
Jom join ramai2 , hadiah yang ditawarkan pun menarik !


Thursday, 30 May 2013

Contest Free Header By Lia Abdillah

6 comments:




 photo bannerr_zps8af4029a.png 









Design : 1
Tema  warna header : Biru and pink jer [maximum 3 warna]
Title : Welcome to my blue pink blog
Jenis font untuk title : Tak kisah , asalkan comel
Warna font untuk title : Biru
Caption : Setiap manusia pasti ada kelemahan
Jenis font untuk caption : Lemon can fly
Warna font untuk caption : pink
Doodle/gambar : https://lh4.googleusercontent.com/Ssc9uB2LLU4/UaeGiZATL1I/AAAAAAAABlY/HS7qzwIWvTw/h120/me.png
Url blog :  http://arnilala.blogspot.com/Jenis font untuk url blog : Tak kisah , asalkan comel
Warna font untuk url blog: putih

Segmen Top Up by Siti Aisyah Khalil

No comments:


Tekan banner untuk join

Segmen Topup Holidays

2 comments:
http://missrochelle1999.blogspot.com/2013/05/segmen-topup-holidays.html

Assalamualaikum , dapat join lagi segmen pagi ini . Pagi buta . Pukul 12:06 a:m . Haha , itu pagi lahh jugakkan ? Emm , sebenarnya tengah tunggu pemenang Gila Gila giveaway by Alja . Emm , tak muncul lagi , semntara tuh Atni joinlah ape2 segmen yang menarik . 

GILA GILA Giveaway by Alja

2 comments:
Assalamualaikum , sempat lagi join Giveaway . Hehe , hadiah yang berkenan di hati adalah .. Jeng jeng jeng . Hehe :-
Top up 10 ringgit 
doodle
Bagilah saya menang , haha !
Saya dah iut semua syarat cuma gambar ketiga , keempat & kelima tak dapat nak komen  Done Dari GGG By Alja , bukan tak nak tapi tak boleh . Btw saya dah like gambar diaorang

Magsa tag :-

http://eymasushoppe.blogspot.com
http://cuteandadorable-is-sugarmeow.blogspot.com

Review blog : Follower ke 555

6 comments:



Assalamualaikum  , harini nak review blog follower ke 555 . Huh ,dapat pun naikkan follower niy disebabkan Arni tak review blog follower ke 500  Arni review blog ke 555 . Yang 500 ratus tuh tak sempat , bukak - bukak jer blog ade 505 follower . Jadi , sorry sangat yer . Erm , nama tuan blognya Syahirah . Emm  sedap nama tuh . Mesti tuannya cantik Haha . Lahir pada tahun 1995 . Teka umur dia berapa , haha . Dia tak suka pink , what ? That is my favourite colour *speaking sekajap*. Haha , takpe lain orang lain citarasa dia . Suka sangat dengan button badge . Emm , orangnya niy alim tau . Jangan main-main , haha . Okey , fullstop .



*Tekan header comel itu untuk ke blog Akak Syahirah



Mega Topup Giveaway By AS

4 comments:


Assalamualaikum , Harini Arni nak join Mega Top up Giveaway by As . Arni memang suka join yang top up , niy . Haha  :) . Oh terlupa nak cakap  saya pakai celcom :) . Dah ikut semua syarat


Mangsa tag :-

  1. http://ain-fazlin.blogspot.com
  2. http://gadise-net.blogspot.com
  3. http://anabiha.blogspot.com
  4. http://kupukupudirimba.blogspot.com
  5. http://myrahthesamuraii.blogspot.com

Wednesday, 29 May 2013

Saya Nak Doodle Alif Ismail V2.0

No comments:


Assalamualaikum semua . Harini Arni nak Request doodle  dekat Alif Ismail . Arni nak doodle kat dia sebab doodle dia semua comel dan awesome ! Memang kreatif , anyway Arni nak bagitahu yang Arni nak mata warna hitam jer . Hope sangat dapat doodle tuhh ! Thanks :)

Tuesday, 28 May 2013

Art trade with Bloggie amy

4 comments:

Assalamualaikum !  Harini dalam sejarah Arni ber art trade . Teringin sngt , hoho . Jadi mempersembahkan doodle Arni yang tak berapa nak lawa .. Hehe , sorry sangat ig bagi amy tak lawa . Arni bukan pandai melukis ponn .


Haha , tak lawaa ! Malunyaa , hehe . Yang niy pulak dari beloggie amy . Seriosly comell sangat ! Geram 
tengok ! Hehe , thank beloggie amy , muahh !


Monday, 27 May 2013

GA doodles eklusif.

3 comments:
Assalamualaikum ! Huhu , harini Arni masih dekat kampung . Haha , Arni nak join satu GA neyh . GA  yang paling Arni suka , hehe !
Huh ! Comelnya banner dia . Cute miut sangat ..
Warna tudung : pink
Warna cawan : biru
Haha , ikut tema blog !

Thursday, 23 May 2013

Doodle Muslim

2 comments:

Assalamualaikum ! Hari neyh Arni nak bagi doodle kat korang walau tak sberapa lawa . Lagi pun Arni tak guna paint tool sai . Guna Microsoft Word . Saja nak mencuba haha ! Tak lawa ponn . Biasa jer . Kalau korang nak ambik , korang komen lahh taw ! Haha , Tadaa !!



Haha , lawak kan ?



Saturday, 18 May 2013

Doodle by Kak Munirah

4 comments:

Assalamualaikum semua . Sememangnya Arni dah lama tunggu benda neyh . Doodle dari Kak Munirah , tapi bila Arni tekan jer doodle tuh tiba-tiba dia keluar satu bende yang merepek . Arni pon tak tahu apa bendenya..


Hope Kak Munirah boleh tolongg :)

Wednesday, 1 May 2013

Segmen Topup 24 Jam Fizgraphic

No comments:
Assalamualaikum semua . Mari kita join segmen dari Fizgraphic , mana lahh tahu boleh menang ke kan , hehe




Segmen ini akan berlangsung selama 24 jam sahaja mulai pada jam ini. 
So besok pada pukul 12 Tengahari bertarikh 1 Mei 2013 akan TAMAT.
Segmen ini ditaja oleh Fizgraphic, EmasPutih, CikLyeen, Hakimie, Cimie, Alia dan Amirul.

Syarat-syaratnya : 

Buat entry bertajuk :

Segmen Topup 24 Jam Fizgraphic


Follow blog tersebut :

Like Fan Page


Follow Google +


Follow Twitter




WAJIB Copy paste coding entry yang diberikan dibawah ini dan paste kan ke ruanganhtml post. *kalau x faham sila ikut step dibawah*




SIAP? Tinggalkan link entry di ruangan komen di bawah.

HADIAH : 
Top Referal
RM10 x 4

Random

RM5 x 8

SELAMAT MENJOINKAN DIRI!