Tuesday, 1 January 2013

Pemenang header free dan review blog : 3 pengomen terawal

Assalamualaikum korang . Arni terlamabat siket  post neyh . Tuhh ponn , nasib baik dapat main . Kalau tak , tak dapat main lahh . Sebab tadi pergi jalan2 . Aduhh , oke . Tapi Arni nak mintak maaf sangat kalau header neyh buruk . And sorry sangat kepada Balqis Sarah sebab awk mintak animated , tapi saya tak reti buat animated punya . Saya reti , tapi tak reti buat animated yang transparent punya . Tapi , Arni dah tukarkan pemenangnya . Ada tujuh orang . 3 orang review & dapat header , 4 orang review blog jer . 
Pemenang pertama :-
Review blog 
Nama : Sue pelik
Link blog : http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/
Mulanya Arni nak ceritakan kisah pemenang pertama neyh . Dika kata , dia tak nak header . Jadi dia nak review blog jer lahh kan ? Oke , blog dia neyh cantik sangat . Warna hitam dengan pink . Nama sebenar dia Nursuriani Othman . Umur dia ____.  Kalau korang tengok blog dia , semuanya ada pekataan "pelik" Arni pon tak tahu kenapa . Haha , tapi blog dia memang best . Cuba korang tengok . Lagi satu jangan lupa follow yer :)

Pemenang kedua :-

Header & review blog .
Nama : Nurul Anisah .
Link blog : http://anisahnurulanis.blogspot.com/

Oke , sekarang neyh Nurul Anisah . Dengar nama macam sedap jer ekk ? Haha , blog dia pun cantik . Warna pink blue . Cantik jugakk . Sebelum tuh , saya nak mintak maaflahh kalau header yang saya buat neyh tak lawa & lebih kurang sama macam awk punya header yang dulu . Tak tahulah awak suka ke tak . Umur dia _____ . PMR candidates 2013 . Duduk dekat Taiping , perak. Yang lain tuh , sambung baca kat sini . Blog dia kemas sangat . Kalau dah singgah , jangan lupa follow sekali . Oh yer ! Ini headernya . Sorry kalau tak lawa :) .


Pemenang ketiga :-

Header & review blog .
Nama : Balqis
Link blog : http://balqis-sarah.blogspot.com/




Ohh ! Kalau tadi pink blue sekarang neyh blue jer pulak . Kalau blue neyh pon best jugak kan ? Macam ada kat langit pulakk . Dia sekolah dekat sekolah cina taww . Mesti pandai cakap cina neyh . Umur ______ . Tinggal dekat Johor . Awk , awk , awk semua tuh . Jom pergi blog dia neyh . Tenangkan fikiran sekejap kat blog dia . Follow jangan lupa :) . Oh , terlupa nak bagi header pulak . Sorry if tak lawa :) . 


Pemenang keempat :-

Header & review blog  
Nama : Eymasu
Link blog : http://eymasushoppe.blogspot.com/

Wahh . Nampaknya blog pemenang keempat neyh memang terselah warna pinknya . Memang nampak cantik sebab warna pink . Pandai dia edit blog ehh . "Namanya Eyma , sedap sekali . Suka drama korea , bagus sekali" . Fuyyo , berpantuh pulakk . Pantun paling teruk di dunia , hehe . Duduk selangor orangnya , lahir 1991 . Umur dia berapa ? Kira sendiri :p . Neyh headernya . Sorry kalau buruk . Follow sekali blog yang pink neyh :)


Pemenang kelima :-

Review blog .
Nama : Hajar
Link blog : http://aejarstories.blogspot.com/

Blog neyh pulak colourfull , Anyway tetap lawa . Namanya Siti Hajar . Duduk Johor Bharu . Mula berblog Januari 2011 .  Nak cerita apa lagi ekk ?  Tetiba dah takde idea pulakk .  Blog dia pun lawa . Siapa yang rajin tuh , follow lah dia !

Pemenang keenam :-

Review blog 
Nama : Ain Nadia
Link blog : http://ain-nadia.blogspot.com/

Wahh , tak sangkalahh blog dia neyh pon warna pink . Comel pulak tuh . Cuba tekan blog dia , tengok header dia . Comel kann ?  Aww , jelesnya . Teringin nak header macam dia .Umurnya 13 tahun . Duduk dekat Bandar Sunway . Blog dia pink , cantik sangat !

Pemenang ketujuh :-

Review blog .
Nama : Ikhwan
Link blog : http://mr45ikhwan.blogspot.com/
Kalau tadi , semua perempuan . Tetiba , muncul pulak satu kaum adam neyh . Hehe , blog dia neyh pulak hitam jer . Walaupun hitam , dia pandai kemaskan blog dia . Tetap nampak kemas kalau korang tengok . Jangan lupa follow
Akhirnya siap jugak review blog neyh . Lama jugak nak buat taw . Dari 4 : 30 sehingga 5 : 30 . Lama kann ? Kbye .

19 comments:

Mrs. Sarah said...

thanks, tak lawa pun takpe.. hehe

eymasu said...

Thank awak..cantik..hehe..(^_^)

Arni vanilla said...

@Mrs. Sarah Hehe , sorry kalau tak lawa . Btw thanks sudi join :)

Arni vanilla said...

@eymasu Hehe , thank you .

eymasu said...

Awak mcam mana nak besarkan header 2 dan macam mana nak abik..hmm..saya tak reti..:(

HAJAR said...

Terharunye..[kesat air mata];)

Nurul Anisah said...

Terima kasih tau adik.Buat susah pula adik download font tu akak tak kesah pun font ape2.Ape2 pun terima kasih tau :)

e_OnE said...

Wow!!!xpercaya saya pemenangnya....
Ohh Terharunya,hihihi2

Arni vanilla said...

@eymasu Ekk , habituh macam mana awk masukkan header awk yg dulu dalam blog ?

Arni vanilla said...

@HAJAR Hehe , :)

Arni vanilla said...

@Nurul Anisah Kehkeh , donwload font bukannya susah sangat .

Arni vanilla said...

@e_OnE Hehe , :)

Iqa Syafiqa said...

bertuahnyer !!!! ^^ nk jugak hehe

Sue PeLik said...

yea!! menang!! hehehe sonok betul sejak aktif terus menang hihihi tak sabar dah nak kena review neh huhuhu

Arni vanilla said...

Hehe .

Ain Nadia said...

Btw , thank you . heheh

JIBA SUHA said...

8-10-tion
ANDA DITAG
http://systaahoneebunny.blogspot.com/2013/01/huda-syafiqah-s-1st-giveaway.html

sila tinggalkan komen di entry tersebut :) tenkiuu !

Nurul Ain said...

wahh bestnya
http://nurulnamasaya.blogspot.com/

Scya Lollita said...

(y)