Saturday, 29 June 2013

Segmen Free doodle by Arni

TAMAT
Assalamualaikum semua ! Okey , harini nak buat segmen doodle free untuk korang semua . Doodle buruk jerlahh :) . Hihi , Arni mana pandai lukis doodle . Okeyy , Arni target 5 orang jer yang join . Tak kesah pon kalau tak meriahh . Jomlah join ehh :)
Syarat - syarat . 
  1.  Follow blog Arni .* Wajib
  2. Follow twitter Arni *Sunat , tapi kalau baik follow lahh :)
  3. Bagi yang buat entry , korang letak banner itu , dan backlinkan ke sini ,
  4. Tak perlu buat entry . Tapi kalau rajin sangat buatlahh
  5. Nyatakan Warna tudung pada doodle  
Haa , senang jer kan ? Jadi , jom lah join!

8 comments:

Ain Nadia said...

http://ainnadia2.blogspot.com/2013/06/segmen-free-doodle-by-arni.html

Aimi Wardina ♥ said...

Segmen Doodle 'Fee' by Arni ?

aisyah fashadeland said...

http://aisyahbudakblog.blogspot.com/2013/06/segmen-free-doodle-by-arni.html

Zieyzie Ilisha said...

Arni,Zieyzie join yer :) http://zieyzie-ilisha.blogspot.com/2013/06/segmen-free-doodle-by-arni.html

Zieyzie selalu juga datang sini tp tak ingat zieyzie dah follow ke tak nasib baik arni bg tahu...ramai sgt tu yg tak igt tu hihi...

btw kalau sudi jom join segmen di blog shop zieyzie ni
http://ilishabutton.blogspot.com/

Arni vanilla said...

@Aimi Wardina ♥ Ehh , tak perasan

yana khai said...

Arni...saya da join :)

http://leyyannakhai.blogspot.com/2013/06/segmen-free-doodle-by-arni.html

deno said...

nak jugak doodle! ^_^

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/06/segmen-doodle-free-by-arni.html

EYJA MASLIZA said...

http://eyjamasliza.blogspot.com/2013/06/segmen-free-doodle-by-arni.html