Saturday, 8 June 2013

Bye holiday hye school

Assalamualaikum semua . Hihi , Arni rasa lepas niy dah jarang update blog sekali dua kali jelah , kot . Kalau ada masa Arni update lah kann . Emm , btw nasib baik Arni dah siapkan semua kerja sekolah awl cuti sekolah . Sekarang boleh bersuka-ria hihi , Antara sebab Arni tak nak kesekolah bukanlah malas tapi takut keputusan periksa . Sekarang baru masuk 2 subjek yang teras . Matematik & Sains . Maths dapat 93% and sains dapat 80% . Alhamdulillah dua2 A . Cuma sains tuh nyawa-nyawa ikanlah . Kalau cikgu salah tanda , B terus . Emm , korang doakan Arni yea . Sekolah agama tak dapat satu kertas pon lagii . Takutnyaa T_T , ini sebab sekolah agama punya periksa susah sangat >.< . Ujian bulan Mac , Alhamdulillah Arni lulus . Nombor 5 , 7 A 1 B , sedia maklum semua akan tahu apa yang B . Khat , yea tulisan Arni memang teruk . Hihi , bukan tulisan yang teruk sebenarnya . Cuma masatuh Arni tersalah kaedah . Huhu , patutnya khar nasah tapi Arni pergi buat Khat sulus . Hehe , takpe asalkan lulus . Cuma Arni tak dapat nak pasti  mungkinkah peperiksaan kali ini selulus yang dahulu ? Harap sangatlahh kann . Okey , bye2 korang .

8 comments:

roslita thalib said...

uishh terernye dia :) selamat kembali ke sekolah ye. jangan nakal2. hehe. gurau je.

sue said...

salam..sila check syarat dan hadiah untuk untuk Segmen 3 owesome bloggers tima kaseh join http://kacangsebuncis.blogspot.com/2013/06/1-st-parody-games-u-ndang-2-parody.html

Nurulhuda Abu Hassan said...

selamat bersekolah :)

kacang buncis said...

Salam…untuk peserta http://kacangsebuncis.blogspot.com/2013/06/1-st-parody-games-u-ndang-2-parody.html sila alert dengan syarat dan hadiah ye…tima kaseh 

Arni vanilla said...

@Nurulhuda Abu Hassan Thanks :)

Arni vanilla said...

@roslita thalib Hihi, thanks :)

Arni vanilla said...

@sue
Okeyy :)

Arni vanilla said...

@kacang buncis Okeyy :)