Wednesday, 5 June 2013

Alhamdulillah , Arni menang

Assalamualaikum semua ! Ohh nampaknya buat kali pertama Arni menang . Maksud Arni menang barangan post , sebelum niy pernah menang doodle . Tapi Arni risau jugak . Hoho , yerlah baru first time menang Arni tak pernah alami lagi . Takut ade kes penipuan . Tolonglahh , tak nak kes macam niy . Takut pulak nak ambik hadiah niy . Psst , mak Arni tak tahu pulak yang Arni menang . Habislahh aku . Kepada yang pernah menang sebelum niy ade tak kes penipuan ? Takutlahh . Aduhaii -.-

15 comments:

nurul ezzatie said...

Tak tahu nak kata kes penipuan atau tak. Tapi sampai sekarang ezzatie tak terima lagi hadiah dari salah satu GA yang ezzatie join. Haha, tapi yang lain-lain okay.

Izzati Shaidi said...

Tahniah arni :) setakat nie saya tak pernah kena tipu tapi kekadang takut jugak kalau2 sponser tuu tak hantar hadiah . ^^

Noratiqah Adib said...

Sebelum ni ada juga terkena, menang top refferal, tapi dapat2 hadiahnya sampai sekarang. dari tahun lps kott.. tpi skali tu jelah terkena, menang yang lain, Alhamdulillah, sampai kat tangan. ;)

Arni vanilla said...

@nurul ezzatie GA ape tuh ? Takutlahh , tak pasal2 ada kes penipuan :/

Arni vanilla said...

@Izzati Shaidi Thank you ,bestlahh ! Takut jer ade kes penipuan niy

Arni vanilla said...

@Noratiqah Adib Ermm , Sabar jelahh kan :/

Husnalyas said...

wah. menang ape tu? mesti best ni. hehe

Lissa LaLissa said...

In Shaa Allah x ada dear. doa jea laa.. hee Lissa pernah 2 kali., Alhamdulillah semuanya okey :D

Farah Waheda Wahid said...

congrats sayang...

roslita thalib said...

wah,, tahniah arni :) setakat ni ros pernah memang satu GA je. hehe. tu pun dah lama

Arni vanilla said...

@Husnalyas Huhu , simple jer .

Arni vanilla said...

@Lissa LaLissa Emm , bersabarlah ehh .

Arni vanilla said...

@Farah Waheda Wahid Thanks kak farah .

Arni vanilla said...

@Farah Waheda Wahid Thanks kak farah .

Arni vanilla said...

@roslita thalib Hihi , thanks . :3