Wednesday, 5 June 2013

Pemenang Segmen bloglist setahun by Arni


Hai ! Assalamualaikum , harini Arni akan mengumumkan pemenang Segmen Bloglist Setahun By Arni . Hem , okey  tahniah kepada pemenang dan yang kalah jangan berputus asa okey ? Tengok kat list peserta awak nombor berapa . Kasi debar sikett . Haha

Pemenang bloglist :-






Header :-




Doodle :-




Kepada pemenang header dan doodle  sila PM Arni di sini . Sila nyatakan detail di bawah :

Pemeang header :-

Design :-  A , B , C
Tittle :-
Font tittle :
Warna background tittle :
Caption :
Font caption :
Warna background caption :
url blog :
Font url blog :
Warna background Url blog :
Link doodle atau gambar :

Pemenang doodle :-

Warna Tudung :
Warna Baju : 
Warna kain :
Warna Kasut :
Warna belon :

Okey selelasi pun , penat jugakk , tahniah kepada pemenang



17 comments:

nida zin said...

menang..? hehehe..tq arni :)

Nurul Mohamad Tahir said...

tak da rezeki,tahniah pada pemenang.

farhanah ezzaty said...

Alhamdulillah . Dlm bnyak2 segmen yg hana join , ny 1st time hana mnang ^_^

ciksmile said...

ho yeah ho yeah . no 48 :) sy dpt headerrrr

Nn Lia said...

tq :) saya dah add awak kat fb. susah sikit la nak bagi detail pasal doodle tu yela belum friend lagi :3

Nn Lia said...

tq :) saya dah add awak kat fb. susah sikit la nak bagi detail pasal doodle tu yela belum friend lagi :3

Rieyn Anna said...

yeayy..akk menang..alhamdulillah..thanks dear..:)

Arni vanilla said...

@nida zin Tahniah ! Welcome

Arni vanilla said...

@Nurul Mohamad Tahir Hehe takpe , jangan putus asa

Arni vanilla said...

@farhanah ezzaty Tahniah

Arni vanilla said...

@ciksmile Tahniah :)

Arni vanilla said...

@Nn Lia Hehe , saya dah accept awk btw tahniah :)

Arni vanilla said...

@Rieyn Anna Tahniah , welcome

Iema Gurlz said...

alhamdulillah..
menang bloglist..
tq arni :)

Arni vanilla said...

@Iema Gurlz Tahniah :)

Cik Ummi said...

menang bloglist...hihi
tq tuan empunya blog arni :)

Arni vanilla said...

@Cik Ummi Welcome , and tahniah :)