Monday, 1 July 2013

Tapak iklan percuma




Hi , Assalamualaikum semua . Okey , seperti yang korang nampak Arni ada buat tapak iklan percuma kan ? Ke ada yang tak nampak ?  Hehe , sebagai permulaan kan . Nanti kalau dah lama , Arni ada lah buat RM 3 kee . Tak nak mahal2 lahh . Nanti semua orang tak nak . Huhu , macam kalau free niy ada orang nak  pulak kan ? Okey , kalau korang nak inform Arni kat , FB , Chatbox atau kat sini pon boleh . Hihi , ambik lah tauu . Free jer , zaman sekarang niy bukan senang nak dapat benda free :)

13 comments:

Dianaa said...

nak nak! hihi :D

link - http://www.fatindiana.com/
banner - http://i1103.photobucket.com/albums/g462/monstretty/Banner_zpsaafcfee2.gif

dear xila said...

nak nak freee hehe

Aina Nasha♥ said...

Arni nasha nak!! ^^
http://diarionline-ku.blogspot.com/

Aina Nasha♥ said...

arni, buatla tuto cara nak letak tempat iklan tu.. nasha ingat nak letak kat blog.. tapi bkan iklan.. GA ke SEgmen terbaru ke.. hihi.. ^^

Zieyzie Ilisha said...

arni,saya nak letak iklan saya disini boleh...

leogurl94 said...

iklan percuma ek ? kalau letak banner blog situ boleh ? Just asking ^^

Arni vanilla said...

@Dianaa Hihi , okehh!

Arni vanilla said...

@dear xila Okayy :)

Arni vanilla said...

@Aina Nasha♥ Okehh :)

Arni vanilla said...

@Aina Nasha♥ Nanti Arni buat yer ?

Arni vanilla said...

@Zieyzie Ilisha Boleh sangat!

Arni vanilla said...

@leogurl94 Boleh jer :)

Anonymous said...

Harga borong shiseido mask, lip mask, eye mask - 1 pcs - rm 0.70
24k gold mask - rm5.70 ( 1 pcs )
minimum borong 30 pcs!