Monday, 1 July 2013

I'm KING Of Followers




こんにちは, 안녕하세요 , Assalamualaikum.

Segmen ini dilancarkan oleh AtinVIP sendiri . Dimaklumkan bahawasanya segmen ini sudah pun bermula pada 1 Julai dan berakhir pada 31 Julai 2013 . Tujuan AtinVIP melancarkan segmen ini, bagi memudahkan kita semua beramah mesra bersama blogger-blogger lain yang mungkin kita tidak kenali tetapi ingin membaca kisah/diary kehidupan mereka.

Segmen ini juga dibuat kerana ingin melihat sejauh mana kerajinan kita untuk melawat/blogwalking blogger-blogger lain . Oleh kerana itu , AtinVIP akan menaikkan pangkat anda sebagai " I'm KING Of Followers " kerana anda telah melaksanakan kewajipan anda sebagai blogger.

Jika itu yang anda mahukan menjadi 'KING of follower' . Jom sertai segmen yang AtinVIP lancarkan.


Syarat-syaratnya :

1.  Warganegara Malaysia.
2.  Wajib follow blog AtinVIP , Atiqah , Intan. dan LIKE fanpage di bawah ini : 
     
3.  Buat entry bertajuk Segmen " I'm KING Of Followers "
4.  Copy coding entry yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry.
5.  Tinggalkan URL entry anda ke dalam ruangan komen entry ini.


Pemilihan pemenang dan jenis hadiah: 

1. Melihat jumlah follow blogwalking comment yang paling tertinggi akan memenangi topup RM20
2. Pemenang tempat ke-2 dan 3 akan menangi topup RM10.
3. Manakala tempat ke-4 dan 5 akan menangi topup RM5.
4. 2 pemenang saguhati akan dapat header percuma.
5. 8 pemenang saguhati akan dapat cursor percuma.
6. 5 pemenang saguhati , blognya akan direview.

*Jumlah kesemua pendapatan adalah 20. AtinVIP ingin mencari seramai 20 pemenang bertuah.

#___# Takkan tengok je? Jomlah Join!!!

p/s : Tak tanya ke bilangan followers sekarang ? Haha , takpelah . Saja nak bagitahu . Ad 721 . Huhu

27 comments:

Atin Tory said...

Terima kasih sebab sudi join :D
Sudi2 lah blogwalking

--> Senarai Peserta" I'm KING Of Followers "

Atin ingin mencari Jumlah blogwalking yang paling banyak :D
Mungkin awak? hihi.
Selamat berjuang XD

sizziey darliana said...

hai.. hai.. i'm candidates 2 ..
http://darlieyana.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html
jom blogwalking ..:)

mis ekin said...

hye ..dari segmen yg sama .pernah follow dulu2..
good luck
http://misekin.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers.html

coklat_strawberry94 said...

Assalamualaikum .

Hyep 

Join segmen yang sama .

Dah follow awak 

Do visit me back

http://cadburyhana94.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.htm

coklat_strawberry94 said...

error tadi :)

http://cadburyhana94.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

princessnurulD said...

hi.. princess sini bw.. http://princessnuruld.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

heirizalieyana said...

bw here. . btw dh lama folow sini
http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

Naimi Amiesya said...

hye ..
saya dari segmen yg sama .. jemput bw blog saya :)
http://niechy26.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers.html

Engku Muzahadin said...

Singgah & Follow sini dari segmen yang sama`..

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

Arrien ::@man!:: said...

Salam datang sini dari segmen yang sama and done follow u,mind visit me back?? :)
http://arrienlove.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

leogurl94 said...

Assalamualaikum , saya singgah sini jap :)
sudi singgah lah sana :)
good luck ^^
http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

Arni vanilla said...

@Atin Tory Hihi ,.okey!

Arni vanilla said...

@sizziey darliana InsyaAllah Arni balas kunjungan ! :)

Arni vanilla said...

@mis ekin InsyaAllah Arni balas kunjungan ! :)

Arni vanilla said...

@coklat_strawberry94 InsyaAllah Arni balas kunjungan ! :)

Arni vanilla said...

@princessnurulDInsyaAllah Arni balas kunjungan ! :)

Arni vanilla said...

@heirizalieyana Huhu , okehh!

Arni vanilla said...

@Naimi Amiesya InsyaAllah Arni balas kunjungan ! :)

Arni vanilla said...

@Engku MuzahadinInsyaAllah Arni balas kunjungan ! :)

Arni vanilla said...

@Arrien ::@man!::InsyaAllah Arni balas kunjungan ! :)

Arni vanilla said...

@leogurl94InsyaAllah Arni balas kunjungan ! :)

최대임 said...

anneyong ~ try visit here too
http://adla-zainal.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

feel free to follow me if you want :D
btw, done follow you :)

Arni vanilla said...

@최대임 Thankss :)

Afiqah Junizan said...

Assalamualaikum :D . Saya datang dari segmen yang sama :) Follow sini XD

http://chocollyheart.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

nur wanda Shuhada said...

done follow . Dari segmen yang sama . Jom follow GA lain2. Goodluck . Sorry panjang sangat senarai GA.
1. http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/mega-giveaway-indahnya-islam-by-nurul.html

2.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers.html

3.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/giveaway-bysaidah-yusuff.html

4.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/ga-ramadhan-by-kanvasdakwat.html

5.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/segmen-2-twitterwalking-blogwalking.html

6.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/de-juin-octobre-giveaway.html

7.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/first-mini-giveaway-by-liyana-jasmi.html

8.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/giveaway-kiyomi-teddy-store-by.html

9.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/segmen-jom-pilih-hadiah-raya.html

10.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-by-nabilamedan.html

11.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/first-giveaway-by-kraf.html

12.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/syawal-giveaway-by-syazlia-fd.html

13.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/lucky-giveaway-by-jaja.html

14.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/i-love-giveaway-by-wwwnisakaycom.html

15.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/lets-join-hikayat-violet-sofia-giveaway.html

16.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/mini-ga-ramadhan-by-dedeq.html

17.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/lets-join-hikayat-violet-sofia-giveaway.html



Arni vanilla said...

@Afiqah Junizan Okay , thanks :D

Arni vanilla said...

@nur wanda Shuhada Woww , banyaknya :D