Friday, 26 July 2013

Segmen saya nak barangan blog!

ENTRY INI DILEKATKAN DENGAN GAM UHU ! 
Assalamualaikum semuaa ! Huhu , hariniy excited nak buat simple segmen ! Memang sangat simple ! Syarat pun mudah :) . Takde klik2 iklan . Hihi , okeh jom kita tengok syarat :) .
Syarat-syarat !

1) Follow blog Arni . *wajib*
2) Buat satu entry bertajuk "Segmen saya nak barangan blog!
3) Letakkan banner comel di atas dan backlinkan ke sini
4) Tag 1 orang akan , lebih pun takpe :)
5) Publish entry anda
6) Copy link entry anda , bukan link blog dan pastekan dekat kotak komen
Senang ajekan ? Jom kita tengok hadiah pulak :)
  • Sticker rasmi blog . = 5 pemenang
  • Banner blog . *gif* = 3 pemenang
  • Header blog = 3 pemenang
  • Doodle bahagian kepalas = 5 pemenang
  • cursor = 10 pemenang
  • Blog review = 10 pemenang
  • Bloglist sebulan = 25 pemenang
61 pemenang dicari ! Hehe , banyakkan ?

Pembahagian hadiah

  • Top referral 
  • random


Tamat pada 8/8 sempena hari pertama raya :)

*Update
*Update
*Update

22 comments:

Siti Farhahnis said...

http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-barangan-blog.html

Muhammad Faris said...

http://farispunyabelog.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-barangan-blog.html

afrina iwani said...

Join :)
http://budakkecikpunyabelog.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-barangan-blog.html

nurdalila said...

Saya join =)

http://akubudakcutez.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-barangan-blog.html

nor_farihan said...

join ye..

http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-barangan-blog.html

Nurul Syifa said...

http://currypuff-queen.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-barangan-blog.html

Setiasmile said...

setiasmile join..

http://setiasmile.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-barangan-blog.html

Lina Zainal said...

saya join.:)

http://linazainal.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-barangan-blog.html

YnaRazali said...

join

http://ynarazali.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-barangan-blog.html

ina said...

ina join..
http://inasazali.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-barangan-blog.html

Ain Nuraini said...

ain join !

http://secretloveofain.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-barangan-blog.html

Mischievous Teenager ♡ said...

http://rainyshiningshinee.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-barangan-blog.html

Nur Rabiatul said...

http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-barangan-blog.html

Nursyahirah Asarudin said...

Assalamualaikum .. kak ,, camne nak join segmen mcmne .. sy tak tauw .. sy ikot cara ,, sy tk beberape fhmm .. hik3 .. budak baru blajar .. hik3

Arni vanilla said...

@Nursyahirah Asarudin Hehe , awk ada blog tak ? Kalau takda blog tak boleh join :)

Eyma su said...

join..huhuk..^_^

http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-barangan-blog.html

HAJAR said...

http://aejarstories.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-barangan-blog.html

Saidatul Nadia said...

Join :D
http://vanillanyummy00.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-barangan-blog.html

ayza adlyana said...

http://ayzaadlyana.blogspot.com/2013/07/saya-nk-barangan-blog.html

Join , :D

deno said...

good luck :)

Iman Feeqry said...

http://komikfeeqry.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-barangan-blog.html

Arni vanilla said...

@denoThanks :D