Sunday, 28 July 2013

http://munirah-serupasama.blogspot.com/


Assalamualaikum semua :3 . Ini nak cakap pasal Mega Giveaway masatuh . Sorry eh , Arni terpksa tulis entry sebab tak boleh komen kat entry dia . Hantar massage kat Cbox pon tak boleh . Tak tahu kenapa . So , sesiapa kawan dia tolong bagitahu boleh? Thanks :D .Arni nak cakap :-

Hehe , bagus entry awak . Kalau ada rezeki boleh menang entry kreatif . Anyway , good luck and thanks join . Kalau boleh bwlah para peserta ya dan jangan lupa nak check link awak ada atau tiada . Selamat Maju Jaya! http://arnilala.blogspot.com/2013/07/senarai-peserta-mega-top-up-giveaway.html

4 comments:

munirah rahman said...

terima kasih :)

munirah rahman said...

maaf yer.. blog ada error cikit. tu yg x leh komen ngn mssge tu.. dah tngok balik dan perbaiki. Alhamdulillah, dah okey.. :)

Arni vanilla said...

@munirah rahman Sama2

Arni vanilla said...

@munirah rahman Takpe :D