Friday, 20 December 2013

Segmen blogwalking school holiday by Arni!




Assalamualaikum semua :D Sempena cuti sekolah ni Arni nak buat satu segmen blogwalking. Senang and simple je segmen ni! Segmen ni hanya bertujuan untuk menambah follower , traffik dan lain-II . Dan segmen ni takda hadiah cuma semua peserta yang join akan dibloglistkan selama 1 bulan atau lebih. Hehe~ So , dengan lafar bismillah , Arni rasmikan segmen ni :)

Okay jom tengok cara nk join segmen ni :)

Syarat penyertaan
1)Warganegara Malaysia
2)Follow blog Arni
3)Buat satu entry yang bertajuk "Segmen blogwalking school holiday by Arni!" 
4)Copy/paste banner dan backlink kan ke segmen ni
5)Publish entry
6)Copy link entry GA korang dan pastekan di kotak komen entry INI SAHAJA!
7)Okay .. sekarang korang dah boleh blogwalking! Boleh check dekat Senarai peserta
Segmen ini akan tamat pada 20/12/2013 .. sekejap je.

11 comments:

Suza said...

http://suza92.blogspot.com/2013/12/segmen-blogwalking-school-holiday-by.html
join disini awk hehe

AyuInsYiraH said...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/12/segmen-blogwalking-school-holiday-by.html

ayu join

Khairun Neiysa said...

http://khairunnisamystery.blogspot.com/2013/12/segmen-blogwalking-school-holiday-by.html

Dania Nasreen said...

http://danianasreen.blogspot.com/2013/12/segmen-blogwalking-school-holiday-by.html

saye join!!

Ainur Athikah said...

Assalamualaikum. Jom join ga ni kalau belum join kerana berpeluang memenangi hadiah novel. :)

--> http://boladuri.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suamiku.html

KJK ✿✿ said...

Jom join GA ni

http://simpledoubletriple.blogspot.com/2013/11/love-giveaway-by-johorgirl-and-hana.html

http://www.fatindiana.com/2013/12/december-giveaway-by-fatin-diana.html

Nur Ilyani Abd Munir said...

as salam, do follow me back.
http://sulamansolehah2.blogspot.com/2013/12/segmen-blogwalking-school-holiday-by.html

salam ukhwah!

suhaida salim said...

http://nutrientlife.blogspot.com/2013/12/segmen-blogwalking-school-holiday-by.html

saya dah join...:-)

Syah said...

Hai!

jom join GA ni!


http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2014/01/new-year-giveaway-by-monster-and-lala.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2014/01/super-duper-awesome-giveaway-by-hannan.html

Syah said...


Hai,jom join TIGA GA yg menarik ni!

Are you BELIEBER,DIRECTIONER OR KPOPPER?? Come join this GA!
http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2014/01/fangirls-giveaway.html


http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2014/01/new-year-giveaway-by-monster-and-lala.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2014/01/super-duper-awesome-giveaway-by-hannan.html

Syah said...


Hai,jom join TIGA GA yg menarik ni!

Are you BELIEBER,DIRECTIONER OR KPOPPER?? Come join this GA!
http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2014/01/fangirls-giveaway.html


http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2014/01/new-year-giveaway-by-monster-and-lala.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2014/01/super-duper-awesome-giveaway-by-hannan.html