Saturday, 14 September 2013

Pencarian sponsor for next Giveaway


Assalamualaikum wbt. Alhamdulillah untuk entry ini. Okay , Arni bercadang nak buat giveaway . Hihihi so ada yang sudi nak jadi sponsor?  Okay sebelum nak jadi sponsor tu Arni nak memberi peringatan kepada semua para sponsor supaya menjadi sponsor yang jujur. Setakat nak sponsor barang yang meletop-letop tapi hasilnya barang tak sampai kat para pemenang baik lupakan ye. Menang tapi barang tak sampai kat rumah Hampeh, So Arni taknak lah para pemenang saya kena tipu.   

Barangan yang boleh dosponsor

- Barangan pos ( baju/skirt/tudung/brooch/bag/notebook/craft/Buku atau ape-ape je) 
- Top up RM 5 ke atas 
- Wang Tunai 
- Voucher
-K-Pop stuff

Berminat untuk jadi sponsor?
HANTARKAN DETAILS SEPERTI YANG BERIKUT :

- Nama
- Barang yang ingin di sponsor
- Untuk berapa pemenang
- Gambar barang yang hendak disponsor
-No.telefon
-Syarat :- Max 2

Kelebihan menjadi sponsor

followers di blog bertambah
followers di twitter 
bertambah
pageviews di blog 
bertambah
duit hbeat, says, dll bertambah
likers di page 
bertambah

11 comments:

Sofyy Lavender said...

Salam Dear..
Sist Nak sponsor..

Sist xdee Fb.. Tweet adeee.. >.<
hihi.. Bolee bagi email..

Cbox sist if ade papeee k..

http://mylovelifelavenderpurple4.blogspot.com/

Arni Nazira said...

@Sofyy Lavender Okay :)

munirah rahman said...

salam dear.. lappy de masalah skit.. fb x leyh bukak.. email bleh?

Arni Nazira said...

@munirah rahmanOkay

munirah rahman said...

@Arni Naziranak email..

Arni Nazira said...

@munirah rahmanSaya dah hantar kat Cbox awaqk :D

munirah rahman said...

@Arni Nazirakat UMT diorang sekat.. means saya x tahu apa orang tulis kat cbox saya

Arni Nazira said...

@munirah rahman Okay , arninarita@gmail.com

munirah rahman said...

@Arni Naziradone.. tq

Arni Nazira said...

@munirah rahmanWelcome

Hunny Kitty said...

boleh lagi ke nak jadi seponser ni dik?

s0undl4cks@gmail.com