Monday, 19 August 2013

GIVEAWAY SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA


Sempena Hari Raya Adilfitri 2013,
Farisha telah mengadakan Giveaway hebat
yang menawarkan Hadiah Teddy Bear sebagai hadiah utama
Dijemput semua sertai Giveaway ini

Siapakah peserta bertuah yang akan memenangi Hadiah ini??
 Klik SINI Untuk join & Lihat hadiah
Giveaway ini sah dari 19-08-2013 sehingga 09-09-2013
Pemenang akan diumumkan pada 10/09/2013

 Good Luck semua ^.^

50 comments:

DIARI FARISHA said...

Terima kasih kerana menyertai GA saya..Teruskan sharing GA ini untuk peluang memenangi Teddy Bear terbesar

DIARI FARISHA said...

Terima kasih kerana menyertai GA saya..Teruskan sharing GA ini untuk peluang memenangi Teddy Bear terbesar

DIARI FARISHA said...

Dah baca ke entry terbaru Farisha?? Tentang cara-cara memenangi GA ini??? Meh baca sini -> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/08/tips-menang-ga-saya-nak-teddy-bear-by.html

Ummimanje said...

Salam perkenalan dari KakUmmi dari GA SAYA NAK TEDDY BEAR DARI FARISYA, nak takkk...moga success :)

Jemput singgah blog Kak Ummi :)

http://ummiainiraz.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html?m=1

Arni Nazira said...

@DIARI FARISHAOkay , thanks :)

Arni Nazira said...

@UmmimanjeOkay , thanks :)

DIARI FARISHA said...

Perhatian kepada peserta Giveaway..Ada syarat terbaru yang perlu dipenuhi….Sila like dan share gambar sponsor terkini..Hadiah yang ditawarkan oleh sponsor boleh lihat sini :- http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/09/perhatian-peserta-ga-teddy-bear.html

ain. said...

goodluck :) dari GA yg sama..

http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Dianaa said...

dari GA yang sama. good luck! ^^
Giveaway Saya Nak Teddy Bear by Farisha

N-fiq :D said...

Terbang mendarat di sini :) Dari segmen yg sama ^^ Good Luck !! http://superpapaya.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Aisha Fauzi said...

Hye Assalammuaalikum siggah sini dari giveaway yang sama :) Goodluck ^^
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Btw jom join GA ni jugak hadiah tersangat gempak :)
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/duo-mega-giveaway-by-fiqa-nsz-adam-faiz.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/menangi-rm-25000.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/segmen-tinggalkan-url-blog-url-entry.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/september-giveaway-by-kasihlestariabadi.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/segmen-cn-nak-bagi-hadiah-nak-tak.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/half-year-giveaway-by-nafaa.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/first-giveaway-ciknyoonyalita.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin_1.html

Miss Anonymous said...

Singgah sini, dari segmen yang sama.

http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Kalau tak keberatan, jemput join Giveaway ini sekali yea.

http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html

Artiqa Horvejkul { IKA } said...

good luck. dtg dr G.A yg sama. jemput singgah blog. done follow u. follow me back ?

http://mizzikastories.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


jom join G.A yang gempak ni. banyak hadiah menarik:

http://schomells.blogspot.com/2013/09/segmen-santai-september-by-cik-akak.html
http://schomells.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html
http://schomells.blogspot.com/2013/09/oh-september-ga-by-safiena-friends.html
http://schomells.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
http://schomells.blogspot.com/2013/09/segmen-tinggalkan-url-blog-url-entry.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/1st-giveaway-by-adkdayah.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/golden-giveaway-by-pinky-minky.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/first-giveaway-ciknyoonyalita.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/segmen-cn-nak-bagi-hadiah-nak-tak.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/giveaway-gempak-by-eyqin-bilah-and.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-birthday-ieta.html

Solehah Shamsuddin said...

Saya bw sini dari :

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

&

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/mykad-smart-shopper.html

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nice entry dear..gud luck!!

dr GA yg sama
http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Tsania Shukri said...

all da best ya ;)

http://wantsania.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

AkmaFaizal said...

Assalammualaikum
Good Luck..akak dtg jengah sini dari ga yg sama :)
http://akmanakmenang.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

farra anuar said...

Hi . kita singgah sini . hihi :)

http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Nisa Shahrien said...

nisa singgah follow sini!! good luck!!!!!!!
jemput singgah blog nisa ada banyak segmen menarik!!

http://nisashahrien.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

wada :) said...

dari GA yang sama :)

http://whenmyheartisbeating.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Cahaya syurGa said...

dari GA yg sama. done follow u ..singah sini pulak..jgn lupe komen ea

http://annursyauqina.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Cahaya syurGa said...

dari GA yg sama. done follow u ..singah sini pulak..jgn lupe komen ea

http://annursyauqina.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Wanie Seuk said...

hai peserta ke 45.saya pula ke 79. jom lawat blog saya http://wanieseuk.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

ain. said...

goodluck. dr GA yg sama :)

(sorry if terdouble/triple)

http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Cik Nieda Norainida said...

singgah dari segmen yg sama..

http://www.sigadismerah.my/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

syafawatIkmal said...

Hye.. Dtg mjengah & follow awk dari segmen yang sama.. Jom bw + follow blog saya pulak yew =)

http://syafawatikmal.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Good Luck yew ;-)

farra anuar said...

Hi . Goodluck untuk esok taw :)

http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Aisha Fauzi said...

Hye siggah sini :) Harini merupakan hari terakhir untuk join giveaway ini. Berdebar pulak tunggu keputusan pemenang :) Goodluck untuk awak ^^

Arni Nazira said...

@DIARI FARISHA Okay :)

Arni Nazira said...

@DIARI FARISHA Sudah :3

Arni Nazira said...

@DIARI FARISHA Okay :)

Arni Nazira said...

@Dianaa Thanks :)

Arni Nazira said...

@N-fiq :D Thanks :)

Arni Nazira said...

@Aisha Fauzi Woww , banyaknya . Nanti saya join :)

Arni Nazira said...

@Miss Anonymous Thanks :)

Arni Nazira said...

@Artiqa Horvejkul { IKA } Okey , nanti saya join :)

Arni Nazira said...

@Solehah Shamsuddin

Okay , thanks :)

Arni Nazira said...

@Wanieys a.k.a IbuQalief Thanks :)

Arni Nazira said...

@Tsania Shukri Thanks

Arni Nazira said...

@AkmaFaizalThanks

Arni Nazira said...

@farra anuar Hehe , thanks :)

Arni Nazira said...

@Nisa ShahrienThanks :)

Arni Nazira said...

@wada :)Thanks

Arni Nazira said...

@Cahaya syurGaOkay!

Arni Nazira said...

@Wanie SeukThanks:)

Arni Nazira said...

@ain.Okay :)

Arni Nazira said...

@Cik Nieda NorainidaThanks :)

Arni Nazira said...

@syafawatIkmal Thanks:)

Arni Nazira said...

@farra anuarThank you!

Arni Nazira said...

@Aisha FauziThanks :)